Ken-Levi Eikeland er utdannet både bilmekaniker, brannmann og er nå syklist for Team Fixitken-levi-4 på proft nivå. Vi spurte om han kunne teste Thermacell varmesåler og han svarer ja med stor entusiasme og hans alltid hyggelige smil går nesten gjennom telefonen!
kl

«Jeg har vært så utrolig heldig å få prøve disse fantastiske varmesålene. Som utendørs toppidrettsutøver er noe av det verste som finnes å fryse på beina og måtte avbryte treningsøkter fordi man er kald, men etter jeg tok i bruk disse sålene har dette aldri vært noe problem, nå kan jeg faktisk sykle ute i 4-5 timer uten å tenke på at jeg må bevege tærne for å unngå frostskader! Mye mer komfort på turene, og ikke minst det geniale med at du har fjernkontroll til sålene, gjør det mye enklere å justere temperatur! Å man slipper å ha en stor klump bak på skoen, når batterier er integrert i sålen, genialt! Tusen takk :)»