Thermacell varmesåler har to modeller, men vet du forskjellen? Les videre så kanskje du finner modellen som passer for deg!

Thermacell varmesåler er trådløse såler du kan bruke i alle slags sko og støvler. Enten du går tur, sykler mye, står på ski, rir på hest, er bonde, jobber ute eller er en ekte fjellgeit, kan Thermacell tilby såler slik at du slipper å fryse på tærne når du er ute i den kalde fine tia’.

Du kontrollerer varmen selv med en trådløs og hendig fjernkontroll, som har høy varme, medium og ingen varme som valgmuligheter. Termostaten i varmesålene gir deg en behagelig temperatur uten at du blir for varm eller kald.

Thermacell varmesåler er testet under ekstreme forhold og gir deg totalt 2500 timer uten kalde tær og de kan lades 500 ganger.

Hvordan funker Thermacell varmesåler?

Thermacell varmesåler holder varmen i skoen og forhindrer at den flykter ut, som er en av de viktigste grunnene til at du blir kald på føttene. Sålene utnytter et isolert lag mellom føttene og bunnen av skoen og det vannavstøtende stoffet absorberer fuktigheten.

11Hvordan blir de varme?

Antennen mottar signalet fra den trådløse fjernkontrollen som går til kontrollkortet. Den tolker signalene fra antennen og styrer varmeapparatet basert på denne informasjonen. Batteriene,  som også brukes i mobiltelefoner og PC, er tynne litium-ion batterier som er lette og tåler en trøkk.

Thermacell varmesåler Proflex vs Thermacell originale varmesåler

eDProflex-til-web3en største forskjellen er uten tvil de utskiftbare batteriene som du enkelt kan bytte ut uten å ta sålene ut av skotøyet. Batteriene er dekket med et elastisk og putedekket batterideksel for ekstra demping og beskyttelse. Proflex er laget for deg som jobber eller oppholder deg lange dager ute i kulden og du kan enkelt kjøpe flere sett batterier slik at du kan slippe å fryse så lenge du måtte ønske.

Under har vi listet opp forskjellene, tydelig & enkelt for deg:

skjema-blogg

Fjernkontrollen

Thermacell skiller seg fra konkurrentene med at sålene er trådløse og lett kan justeres med en liten fjernkontroll og begge modellene bruker samme type fjernkontroll. Det er ikke mfjernkontroleningen at varmesålene skal «grille» føttene dine. Medium varme gir 37,7 grader og høy gir deg 43,9 grader. Vi anbefaler alltid å bruke sålene smart for at de skal vare lenger, at f.eks du bruker «ingen varme» når du ikke fryser. Sålene vil bruke litt av batteriet uansett, med mindre du skrur de helt av.

Hvorfor velge Thermacell?

 • Thermacell varmesåler er SATRA-testet. SATRA er verdensledende innen fottøyforskning, utvikling og testing og de testet Thermacell varmesåler for holdbarhet, varme og trygghet. SATRA fant ut at satraThermacell er vannavstøtende, har en brukstid på opp til 5 timer – spørs hvordan du bruker de.

 

 • Trådløse
 • Thermacell varmesåler kan lades opp 500 ganger
 • Hver ladning varer i opp til 5 timer
 • USB lading
 • Styres via en trådløs fjernkontroll
 • Vannavstøtende
 • Putedekket batteri gir fleksibilitet og komfort
 • Enkle å sette inn i de fleste typer sko og støvler
 • Holdbare
 • Pustende og støtdempende materiale
 • Skreddersydd til de fleste størrelser