Det er etterhvert en rekke ulike modeller varmesåler på markedet. Flere av disse er varmesåler med fjernkontroll. ThermaCELL varmesåler med fjernkontroll tilhører det øvre sjiktet rent prismessig, hvilket skyldes sålenes høye kvalitet og ergometriske utforming opp mot andre såler i markedet.

Her får du en innføring i den nye modellen ProFlex som er siste generasjon varmesåler på markedet:

ProFlex varmesåler er akkurat det du trenger for å holde kulden i sjakk. Sålene sikrer deg mot kalde føtter ved at de varmer uten at temperaturen blir for høy, slik at de mister sin virkning og får motsatt effekt. Varme såler er den beste måten å varme føttene på når du er ute å nyter utendørslivet om vinteren.

ProFlex tilbyr enda mer komfort og brukervennlighet sammenliknet med ThermaCELL original varmesåler, ProFlex inneholder et fleksibelt polyuretan materiale for ekstra komfort, en komfortabel og spenstig Poron batteridekselpute, og et oppladbart batteri som kan skiftes uten å måtte ta sålen ut av skotøyet.

Fjernkontroll gjør sålene ekstra enkle og betjene og investerer du i en pakke ekstra oppladbare batterier, har du alltid oppvarmede såler klar for hele 5000 timers bruk. Fjernkontrollen regulerer sålene mellom «high», «medium» og på/av modus.

Pakken inneholder: 2 oppladbare innleggssåler, 2 oppladbare batterier; En fjernkontroll med batteri; En smart ladeenhet, en USB-kabel og bruksanvisning.

Sålene kan skaffes i alle vanlige størrelser for menn og kvinner.

Annen info:

  • Lader minst 500 ganger
  • Lading varer opptil 5 timer med konstant bruk (på middels varme)
  • Avtagbare lithium-ion-polymer batterier
  • Antimikrobielle, støtabsorberende Poron pute batterideksler
  • Kan trimmes til å passe nesten alle skostørrelser
  • Vanntette
  • Testet av SATRA, verdensledende innen fottøy, forskning og utvikling