Ute-Magasinet«Vi syns varmesålene fungerer til det meste. En dag i bakken, på skøyter eller på sidelinje som heiagjeng for opphavet er ikke lenger noe problem. Du er aldri så varm at du begynner å svette, men akkurat passe varm til at det føles behagelig….»

Se testen her:

UTEnoTest

Dette er den andre testen av ThermaCELL ProFlex varmesåler i år. I første utganve av Villmarksliv ble ProFlex kåret til «beste varmesåle» i en omfattende test av varmeprodukter.

I øyeblikket er det sprengkalt i store deler av landet, så det er kanskje ikke noen dum idé å skaffe seg et par for deg som har kalde føtter? ThermaCELL har også håndvarmere og lommevarmere for deg som sliter med kalde hender.

Sålene kjøper du på nettet her: ThermaCELL varmesåler ProFlex
En oversikt butikker som selger ThermaCELL varmesåler finner du på disse sidene: Forhandlere av ThermaCELL varmesåler