Nå er den over oss igjen. Den kalde fine tida med vinteraktiviteter og moro. Men er du en av dem som syns at kalde hender ødelegger noe av moroa? Da har vi kommet over produktet som kan hjelpe nettopp deg.

Nedsiden med vanlige varmeposer er selvsagt at du må kjøpe nye hver gang, og at varmen ikke kan reguleres. Det fins også en del hansker med innebygde varmetråder, der du stadig må skifte batterier. Disse er ofte upraktiske, fordi de ikke gir den bevegelsesfriheten vanlige hansker gir og dessuten er de ofte svært dyre.

ThermaCELL varmeelemeter (Heat Packs) har innført et nytt svar på et gammelt problem med sine oppladbare varmepakninger. Her er fem ting du trenger å vite:

pocket-warmer-blowout_11. Moderne tilnærming til et klassisk problem.
ThermaCELL håndvarmere gir en langt bedre brukeropplevelse. Varmeelementene er oppladbare og designet for å brukes sammen med vinterbekledning. Varmeelementene kan gjøre ethvert lite rom på kroppen, som lommer, votter eller hansker, til et koselig fristed for frosne fingre.

2. Du får alternativer.
ThermaCELL håndvarmere er tilgjengelig i to versjoner: håndvarmerne, som selges i par, og en lommevarmer. Håndvarmerne er mindre, og designet for å passe inn i en hanske eller en liten lomme. Lommevarmeren er større, og typisk mer egnet til å bli plassert i en stor frontlomme eller innerlomme i ulike jakker, parkaser, gensere.

3. De varer lenge.
Både håndvarmerne og lommevarmeren kan vare i seks timer. Om du planlegger å være ute enda lenger kan du bare skru dem av for å spare på varmen. De er enkle å lade opp og dersom du ikke er i nærheten av en stikk-kontakt, kan du også lade dem via USB, i bilen eller via PC.

4. De er nette og praktiske.
Varmeelementene til ThermaCELL er blant de letteste av oppladbare oppvarmingsalternativer på markedet, men de er også veldig robuste. Begge modellene er vanntette og kan brukes under røffe forhold uten å bli ødelagt. Elementene er i tillegg støtsikre, og har en behagelig gripeegenskap som kommer av et termoplastisk polyuretan materiale, som skal bidra til å unngå at de sklir av hånden. Jeg vet ikke om de vil overleve dersom du skulle falle overbord, men du skjønner poenget.

5. Kontroll på temperaturen.
Begge modellene har tre temperaturinnstillinger: høy, middels og lav. Lav er 41 ° C; Medium er 43 ° C og høy er 46 ° C, Så hvis du føler at det blir for hett, trykker du på knappen for å skru ned et hakk eller to.

ThermaCELL Heat Packs er forløpig kun tilgjengelig via noragent.no og kan kjøpes her: http://goo.gl/GfjPoy