Enten du er aktiv i sporet eller «bare» smører skiene til andre, kan det fort bli kaldt på bena. Smøreteamet i langrenn, med smøresjef Knut Nystad i spissen, bruker ThermaCELL varmesåler når de tester ski. Deres tilbakemeldinger er utelukkende positive:

knut nystad smørerteam

– God og jevn varme
Varmesålene er i seg selv godt isolert
– Hendig fjernkontroll
– Lett å tilpasse
– Bygger ikke for mye i skoen – behagelig å ha i skoen.
– Rask lading

Du kan også lese mer om dette på bloggen til Knut Nystad, der han snakker om varmesålene:

«I helgen var det en del minusgrader og jeg fikk testet noe som iallefall løste halvparten av utfordringen, nemlig varmesåler med en hendig fjernkontroll for å styre varmen. Helt genialt – og fungerte utmerket. Innimellom slagene var det bare å lade opp for ny runde.»