ThermaCELL varmesåler kan du bruke til alle aktiviteter utendørs i kaldt vær og de kan plasseres i de fleste typer skotøy. Sålene varmer føttene dine umiddelbart og er perfekt til alt fra lange skiturer, fjellturer til en kort visitt på nærbutikken. En unikt kodet fjernkontroll følger med sålene, der du kan velge mellom ingen varme, medium (37,8 grader) og høy (43,9 grader). De kan lades opp 500 ganger og har batterikapasitet på fem timer effektiv bruk. Fordelen med sålene er absolutt den fjernstyrte kontrollen som lar deg styre varmen mens du har på deg skoene med sålene i. Du kan justere sålen til ditt fottøy, de er myke og har en støtdempende effekt og sist men ikke minst, er de vannavstøtende.

ThermaCell-Heated-Insoles-warmer1

Vinteren er ikke langt unna og jeg håper de fleste er enige når jeg sier at det er en årstid som er for fin til å sitte inne i. Ikke la kulden stoppe deg!

ThermaCELL varmesåler lades like enkelt som en mobiltelefon og er testet under svært røffe forhold med temperaturer ned mot 75 effektive minusgrader. Blir det kaldt – skru på varmen!

Her kan du lese mer om ThermaCELL varmesåler.

Bestill på http://webshop.noragent.no/products/thermacell-varmesaaler og du vil aldri mer fryse på føttene.