For oss som sykler en del, både som en hobby og profesjonelt, vet at sykkelsko ikke er spesielt varme. De er ofte åpne flere steder og kjølig vår -eller høstluft sniker seg inn. ThermaCELL varmesåler kan lett tilpasses dine sykkelsko for en bedre opplevelse av turen, det kan til og med Dag Otto Lauritzen bekrefte, som selv har prøvd sålene.

såler med glowThermaCELL varmesåler er utviklet slik at du kan klippe til og tilpasse det fottøyet du skal ha på deg og du kan velge mellom tre forskjellige nivåer av varme; ingen varme, medium eller høy. Det følger også med en unik fjernkontroll som har en rekkevidde på 2 meter, så du lett kan styre den fra sykkelstyret dersom du trenger å dempe eller øke varmen i sålene dine. Du kan bruke sålene i 2500 timer, 5 timer effektiv bruk og de kan kan lades opp inntil 500 ganger. Er du en som liker å sykle i marka, er de også vannavstøtende.

For å lese mer om ThermaCELL varmesåler, se her.

For å kjøpe ThermaCELL varmesåler, klikk her.

God tur 🙂