Vi har allerede begynt å skrape ruta på bilen når vi reiser på jobb om morgenen og dette er en herlig nyhet til alle skientusiastene. Det betyr at det ikke er så lenge igjen før vi kan gå lange turer i oppkjørte løyper, spise kvikklunsj og drikke kakao, rase ned favorittbakkene eller ha en akedag med barna. Men, det er ikke en hemmelighet at skisko ikke er de varmeste, og du har kanskje opplevd å være ute om vinteren og så må du inn å varme føttene litt før du går ut igjen?

Med ThermaCELL varmesåler slipper du nettopp dette. Sålene varmer føttene dine umiddelbart og du kan velge mellom ingen vTC såler i skisko tegnetarme, medium eller høy varme. De har en effektiv bruk på 2500 timer, kan lades over 500 ganger og er vannavstøtende.

ThermaCELL varmesåler gir deg en mer behagelig utendørsopplevelse!

For å lese mer om ThermaCELL varmesåler, les her.

For å kjøpe ThermaCELL varmesåler, klikk her.